Over ons

Graag willen wij ons kort aan u voorstellen….

Na 15 jaar technische en verkoop ervaring opgedaan te hebben in de caravan- en vouwwagenbranche hebben wij in 2007 besloten om naast onze banen een kleinschalig bedrijf te beginnen met als hoofddoel het in- en verkopen via internet van jong gebruikte vouwwagens.

Daarnaast zijn wij tevens actief in het in- en verkopen van caravan-occasions. Inmiddels zijn wij hier full-time mee bezig en is onze onderneming uitgegroeid tot een van de grotere spelers in de vouwwagen occasionmarkt.

Onze showruimte is gevestigd te Groessen, in Gelderland tussen Arnhem en Doetinchem. Hier hebben wij de beschikking over een voormalig tuincentrum waar we u op ca 1500 m2 al onze vouwwagens volledig opgebouwd met voortent kunnen laten zien. U kunt hierdoor ook echt het ruimtelijke gevoel kunt ervaren wat een vouwwagen u geeft.

Gemiddeld hebben wij zo’n 15 verschillende vouwwagens opgebouwd staan, waardoor u altijd een goede vergelijking tussen de diverse mogelijkheden kunt maken.

Wij hebben geen vaste openingstijden. Wij werken alleen op afspraak. Op deze manier kunnen wij u gegarandeerd alle aandacht geven welke hoort bij het uitzoeken van een vouwwagen of caravan.

Wij onderscheiden ons van de ‘reguliere’ vouwwagendealers o.a. op de volgende 10 punten:

 1. Bij ons zijn gebruikte vouwwagens geen ‘inruilertjes’ maar speciaal geselecteerde top-vouwwagens, welke allen ingekocht zijn op hun kwaliteit en uitstraling,
 2. Bij ons marktcomforme verkoopprijzen,
 3. Bij ons géén dealerschappen, maar een eerlijk advies welk merk voor uw situatie het meest geschikt is,
 4. Bij ons géén dure showroom,
 5. Bij ons géén personeel,
 6. Bij ons wél persoonlijke aandacht door bezichtiging op afspraak,
 7. Bij ons wél volledig opgebouwde vouwwagens met voortent,
 8. Bij ons géén achteraf bijkomende kosten,
 9. Bij inkoop wél een reeële inkoopprijs,
 10. Bij ons zowel wagens is de ‘budget’ als in de ‘exclusive’ prijsklasse.

   

  Wij hopen ook u snel te mogen verwelkomen om uw ‘nieuwe’ vouwwagen of caravan te komen bekijken.

Chantal & Dennis Boerboom